Tvaroh jemný


Trvanlivost

Do data uvedeného na spodní straně obalu (28 dní), uchovejte při teplotě 4-8 °C

Složení

Mléko, mléčné kultury. Při výrobě používáme mikrobiální syřidlo s proteázovou aktivitou (EC 3.4.23.23), vyrobené pomocí submerzní fermentace na rostlinném substrátu s vybraným kmenem plísně Rhizomucor. Nejedná se tedy o tradičně používaný hovězí/telecí chymosin.

Balení

Hliníková + průhledná vakuová fólie

Hmotnost

250 g; skupinová balení v kartonech á 3 kg, 4 kg

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku

Energetická hodnota: 424 kJ / 100 g
Bílkoviny: 16,0 g
Sacharidy: 4,3 g
Tuk: 2,0 g
Sušina: nejméně 22 %
Obsah tuku v sušině: 6 %

logo-bez-lepku CHM_QCZ_pecet ČCN_new

*

“Tento tvaroh je stálicí na trhu prakticky od založení společnosti. Stejný výrobek používaly už naše babičky pro jeho kvalitu,“ říká Pavel Marek z Choceňské mlékárny. O jedinečnosti výrobního postupu i o širokých možnostech využití našeho tvarohu se můžete dočíst v tématické tiskové zprávě na tomto odkazu.
Nyní nově v praktické vakuové fólii a s výrazně prodlouženou trvanlivostí (při zachování plné kvality)!