Jemný tvaroh v novém


Oblíbený tvaroh získal nové, praktické balení díky speciální vakuové fólii.

V Chocni se tvaroh vyrábí tzv. tradičním způsobem, tedy klasicky ruční metodou – odkapáváním. A pro svoji chuť a konzistenci je zákazníky vyhledáván již více než osmdesát let.

“Tento tvaroh je stálicí na trhu prakticky od založení společnosti. Stejný výrobek používaly už naše babičky pro jeho kvalitu,“ říká Pavel Marek z Choceňské mlékárny a dodává, že rozdíl mezi měkkým a jemným tvarohem je skutečně významný.  Jeho důležitou vlastností je i skutečnost, že při pečení buchet, koláčů a dalších pekařských výrobků si tvaroh “nesedá” a nepouští syrovátku (vodu).

Přesto byl čas od času nákup tvarohu provázen zákazníckými obavami. Neproteče mi obsah balíčku do tašky? Nerozmačká se mi tvaroh cestou z obchodu? Jak dlouho mi vydrží čerstvý, když nestihnu napéct či uvařit hned tento týden? Těmto nejistotám je nyní konec a to díky unikátní průhledné vakuové fólii, která nejen že zabezpečí vlastní potravinu, ale výrazně podlužuje trvanlivost výrobku, při zachování plné kvality.

Důležitým parametrem této inovace je také snadné otevírání, které bylo pro Choceňskou mlékárnu jednou z hlavních priorit při zavádění a testech nového obalu.

Pevně doufáme, že aktuální vylepšení vám ještě více zpříjemní užívání naši “stálice”.
O samotném produktu se můžete více dočíst např ZDE, zatímco TADY se těšíme na vaše (nejen tvarohové) recepty. Dobrou chuť!

chm_jemny-tvaroh_image-inzerce_2013