Tvaroh jemný


JemnyTvarohBigPicture

Trvanlivost

Do data uvedeného na spodní straně obalu (28 dní), uchovejte při teplotě 4-8 °C

Složení

Mléko, mléčné kultury. Při výrobě používáme mikrobiální syřidlo s proteázovou aktivitou (EC 3.4.23.23), vyrobené pomocí submerzní fermentace na rostlinném substrátu s vybraným kmenem plísně Rhizomucor. Nejedná se tedy o tradičně používaný hovězí/telecí chymosin.

Balení

Hliníková + průhledná vakuová fólie

Hmotnost

250 g; skupinová balení v kartonech á 3 kg, 4 kg

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku

Energetická hodnota: 424 kJ / 100 g
Bílkoviny: 16,0 g
Sacharidy: 4,3 g
Tuk: 2,0 g
Sušina: nejméně 22 %
Obsah tuku v sušině: 6 %

logo-bez-lepku CHM_QCZ_pecet ČCN_new

*

“Tento tvaroh je stálicí na trhu prakticky od založení společnosti. Stejný výrobek používaly už naše babičky pro jeho kvalitu,“ říká Pavel Marek z Choceňské mlékárny. O jedinečnosti výrobního postupu i o širokých možnostech využití našeho tvarohu se můžete dočíst v tématické tiskové zprávě na tomto odkazu.
Nyní nově v praktické vakuové fólii a s výrazně prodlouženou trvanlivostí (při zachování plné kvality)!

Komentáře

Pokračováním užívání této stránky souhlasíte s použitím cookies. více informací

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít